Laatste Nieuws

 

Martijn Raaijmakers
Op zaterdag 18 november geeft Martijn Raaijmakers een themamiddag voor degenen die op 23 mei van dit jaar de lezing:” Leef je passie” hebben gevolgd. Ook degenen die al eerder ( jaren geleden) kennis hebben gemaakt met de inhoud van Leef je passie, kunnen zich aanmelden. Voor meer info, bel ons even tel: 0591- 513355


Workshop:

Wat vertellen de chakrakleuren over jou?

Margaretha Gieles is de grondlegster van de chakrakleurdiagnostiek (CKD), medium, magnetiseur en auteur van diverse boeken, waaronder het boek: “Kleur je leven in Balans”

Maak kennis (of hernieuw en verdiep jouw kennis) met de CKD methode van Margaretha Gieles.

Aan de hand van spontaan ingekleurde chakraschema’s en auralagen, is het mogelijk inzicht te krijgen in de oorzaak van ziekten, in jouw lichamelijke en psychische gezondheid. Heb je bijvoorbeeld een burn-out, waar komt die burn-out dan oorspronkelijk vandaan, want pas na dat inzicht kun je genezen en voorkomen dat er in een later stadium opnieuw een burn-out optreed.

De kleuren leggen naast de blokkades, eveneens jouw talenten bloot. De CKD geeft ook inzicht in diverse situaties en gevoelens, zoals: Waarom voel ik mij zo onzeker? Waarom voel ik mij nergens thuis? Waarom voel ik mij onveilig? Waarom ben ik altijd aan het pleasen? Waarom voel ik mij niet prettig in deze baan? Is dit wel het werk dat bij mij  past? Waarom wil ik altijd de controle houden? Waar komen mijn angsten vandaan? etc.

De CKD geeft inzicht in jouw babytijd, jouw jeugd en in jouw huidige bestaan. Je leert  in deze workshop schema’s van jezelf duiden, zodat jij dat thuis, wanneer er zich iets voordoet dat jij niet kan plaatsen, ook d.m.v. het inkleuren van een nieuw CKD schema voor jezelf helder kunt krijgen, zonder dat jij daar helderziend voor hoeft te zijn. De kleuren geven feilloos aan hoe jij (of jouw kind) zich voelt. Naast het ontdekken wat de kleuren in de chakra’s over jou vertellen, leer je een praktische oefening om jouw energieveld af te schermen en te versterken met kleur.

Houd je van kleur? Trakteer jezelf dan op deze inspirerende workshop.

Investering in jezelf: € 95,- incl. lunch, koffie/thee.

Donderdag 16 november - 11.00 tot 16.30 uur